Platinum D.Ç. A.Ş. komple sistem kurulumu

Osmaniye Organize Sanayi de Demir Çelik sektöründe üretim yapan Platinum Demir Çelik A.Ş. nin komple altyapı kurulumu ve sistem ihtiyaçlarında firmamızı tercih etmiştir. Kendilerine teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Yeni idari binasının komple bilgisayar ağ ve telefon altyapısı HES ve AMP marka Cat6 ve Cat5 kablolar ile sistem odasında 42U rack kabinde 48 port Cat6 patch panelde sonlandırılıp  Cat6 patch cordlar  ile 48 port Zyxel switch‘e bağlandı.

Modem, Firewall ve Server rack kabin içerisine yerleştirildi. Tüm cihazlar İnform makra DSP Online Kesintisiz Güçkaynaklarına bağlanarak sistem koruma altına alındı.

Bilgisayarların virüs ve saldırılara karşı korunması için Symantec Endpoint Protection 12.01 internet güvenliği içinde  Zywall USG-300 firewall kullanıldı.

Active Directory, Group Policy, Firewall ve Application and Device Control Policies ayarlama ve kullanıcı yetki kısıtlamaları yapılarak bilgisayar, ağ ve internet dahada güvenli hale getirildi.

Laptop ve wirelles cihazların bağlantısı için Tp-Link TL-WA701ND 150Mbps AccesPoint kullanıldı.

Fabrika içerisindeki uzak birimlerin network bağlantısı için 4 core mm. fiber kablo kullanıldı. Fiber kablo uzak birimde duvar tipi kabinde fiber patch panel de sonlandırılıp Zyxel SFP GBIC modül  ile Zyxel ES1100-24G switch lere bağlantısı yapıldı. Toplamda 500 mt. fiber kablo kullanılıp, 40 adet fiber uç sonlandırıldı.

FaxServer kurulumu yapılarak faxların kontrolü ve arşivlenmesi sağlandı.

Fabrika içerisinde muhtelif yerlerdeki kameraların bakımları yapılıp ilave kameraların montajı yapıldı.

Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS) kurularak personellerin giriş çıkışı takip altına alındı. Logo Bordro programına entegrasyonu sağlandı.

 

yorumlar kapalı