Davut Petrol Market Otomasyon Sistemi (PİO)

Dörtyol/Yeşilköy de bulunan Davut Petrol mevcut Marketini büyütme kararı almış ve Market Otomasyon Sistemini Başoğlu Bilgisayar ile yapmaya karar vermiştir.

Yazarkasa :Hugin Speedy Online

 

Program : Başoğlu Bilgisayar tarafından Petrol istasyonları için geliştirilen hem market hemde Endex takibini yapabilen PİO programı.

 

 

 

Kurulum Aşamaları : Market de mevcut bulunan ürünler için sayım yapıldıkdan sonra ürünlerin satış fiyatları belirlendi. Alım yapılan firmaların Cari Hesap Kartları açıldı.  Gelen ürünler Mal Alım Faturası ile stok’a girildi. Bu sayede ürünler hem stoğa girmiş olur hemde alım yapılan Firmanın Cari Hesabına Alacak kaydedilir ve firmaların hesap durumuda takip edilir. Hugin Speedy yazar kasa (Server ile Online ve/veya Ofline çalışma özellikli) kurulumu yapılıp Programda tanımlanan ürünler Yazar kasa’ ya transfer edildi ve Satış işlemi başladı.

Market satışları online olarak program veritabanına aktarılmaktadır. Bağlantı kesilmelerinde satış yapılmış ise uygun şartlar sağlanıp kasa tekrar online olduğunda yapılan satışlar aktarılmaktadır. Günlük yada iki tarih arası yapılan satışlar

buy kamagra

, Zraporları programın veri tabanından görülebilmektedir.

Petrol istasyonundaki akaryakıt pompalarından yapılan satışlarda programda ENDEX TAKİP bölümünden takip edilebilir. Pompa, Tank, Cins bazında ayrıntılı döküm alınabilir.

 

yorumlar kapalı