Soylu AVM komple sistem kurulumu

Soylu Alış Veriş Merkezi Dörtyol yeni şubesinin komple altyapı kurulum ve sistem ihtiyaçlarında firmamızı tercih etmiştir. Bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Network altyapısında  AMP, HES, ALTERNANS marka kaliteli CAT5 ve CAT6  kablolar kullanılarak 42U rack kabinde Zyxel ES-2024 switch ile sonlandırılarak güçlü bir ağ yapısı kurulmuştur.

Toplam 4 katdan oluşan AVM de 32 kamera kullanılarak gözetleme merkezi kurulmuş ve tüm market güvenlik altına alınmıştır.

Kayıt Cihazı: WEBGATE MH3200M 32 KANAL  D1 DVR

Kameralar   : 600 TVL ultra yüksek çözünürlüklü CNB – LBM 21 S IR dome kamera

                           SAMSUNG 600TVL 32IR LED 40 MT 2.8-10MM LENS DIŞ ORTAM KAMERA

 

 

Ayrıca Hırsız Alarm Sistemi ve Yangın Alarm Sistemi kurularak AVM hırsızlara karşı ve yangın tehlikesine karşı koruma altına alınmıştır.

Telefon kabloları patch panelde sonlandırıldı. Karel marka MS48 (8 dışhat 24 iç hat) Telefon Santral kurulumu yapılarak şube ile merkez binadaki santraller VOIP (voice over ip) ile birbirine bağlanıp şubeler arası ücretsiz görüşme imkanı sağlanmıştır.

 AVM içerisindeki ses sistemi katlardaki tüm hoparlöler bir merkezde anfiye toplanıp Bilgisayar vb. cihazlardan müzik yayını ve mikrofondan anons sistemi kuruldu.

Toplantı odasında da seminer ve eğitim çalışmalarında kullanılması için projeksiyon ve ses sistemi kurulumu yapıldı.

Dell marka 4 çekirdekli  Xenon CPU SERVER ve veri yedekleme kurulumu yapıldı. Bilgisayarların güvenliğinde Symantec EndPoint Protection kullanılarak virüslere karşı koruma sağlandı. Active Directory

Buy Amoxil UK

, Group Policy, Firewall ve Application and Device Control Policies ayarlama ve kullanıcı yetki kısıtlamaları yapılarak bilgisayar, ağ ve internet dahada güvenli hale getirildi.

Kablosuz ağ kullanımı için her kata 1 er adet ZYXEL WAP3205 2 Port 300Mbps ACCESS POINT kurulumu yapılarak Laptop ve el terminallerinin market içerisinde kablosuz çalışması sağlandı.

Tüm cihazlar  İnform Marka 10KVA DSP Online UPS ile elektrik kesintilerine ve voltaj dalgalanmalarına karşı korundu.

www.soylumarket.com adresi alınarak firmaya yakışan güzel bir web sayfası tasarımı yapıldı ve sanal dünyadaki yerini aldı.

 

yorumlar kapalı